Prijímací pohovor, klišé a trendy - Záležáková, Eliška
Prijímacie konanie nie je jednoduchý proces nielen pre uchádzača, ale aj pre podnik či personálnu agentúru hľadajúcu efektívneho výkonného pracovníka či konkrétneho špecialistu alebo manažéra. V náročnom konkurenčnom prostredí, najmä pre uchádzačov, prvé kontakty s potenciálnym zamestnávateľom budú čoraz náročnejšie. Aj pri menej atraktívnych pozíciách sa mu nevyhneme, čím je pracovná ponuka zaujímavejšia, treba počítať s viacerými etapami a variantmi jeho priebehu, výber je nutne viackolový.