Úľavy na dani pri zdaňovaní príjmov podnikateľských subjektov v SR - Baštincová, Anna
Stručná genéza systému daňových úľav v SR. Súčasný stav daňových úľav v SR. Úľavy na dani pre príjemcov investičnej pomoci. Úľavy na dani pre prijímateľa stimulov.