Vývoj prehľadov modelov predikcie finančnej tiesne - Kravec, Michal, 1986-
Modely a prehľady predikcie finančnej tiesne. Skúmané zdroje stavu finančnej tiesne. Teoretické a empirické modely a charakteristiky medzi líniami výskumov. Vývoj prehľadov predikcie finančnej tiesne.