Súčasná filozofia emisií skleníkových plynov z hľadiska auditu - Kňažková, Veronika, 1986-
Obchodovanie s emisiami skleníkových plynov. Audit emisií skleníkových plynov. Zodpovednosť audítora vo vzťahu k emisiám skleníkových plynov. Plánovanie, resp. stratégia výkonu auditu emisií skleníkových plynov. Len systematický proces kontroly vykazovania a obchodovania s emisiami audítorom napomôže zefektívniť proces eliminácie emisií skleníkových plynov.