Herfindahl-Hirschman Index Level of Concentration Values Modification and Analysis of Their Change - Brezina, Ivan, 1963-
HHI ako ukazovateľ konkurencieschopnosti odvetvia trhu. Definícia úrovne koncentrácie trhu podľa Európskej komisie. Návrh alternatívnej metodológie charakteristiky koncentrácie v odvetví. Empirická analýza slovenského poistného trhu.