Vybrané aspekty prvej etapy decentralizácie verejnej správy na Slovensku - Mikuš, Dalibor
Politické aspekty kľúčových reforiem, ktoré sa rozhodujúcou mierou podpísali pod samotnú podstatu zmien vo verejnej správe na Slovensku.