Faraón v objatí medveďa - Pressburg, Adrian Peter
Boj proti islamistickému terorizmu. Spolupráca Západu s Ruskom. Návšteva V. Putina v Egypte a obnovenie strategického partnerstva. Egypt v kalkuláciách Kremľa. Zbrane pre Egypt. Armáda a silové zložky v Egypte - štát v štáte. Memorandum o porozumení a výstavbe jadrovej elektrárne v Dabaa. Rozšírenie používania národných mien v bilaterálnom obchode.