Regression Analysis as an Objective Tool of Economic Management of Rolling Mill - Vilamová, Šárka
Optimalizácia nákladov, metódy evidencie fixných a variabilných nákladov a adekvátne rozhodovanie v podniku. Špecifiká v manažmente metalurgických podnikov.