Význam kreativity v marketingovej komunikácii cestovného ruchu miest - Mišúnová, Ema
Marketing územia a jeho špecifiká v cestovnom ruchu. Marketingová komunikácia a jej nástroje. Význam marketingovej komunikácie v cestovnom ruchu. Inštitucionálne zabezpečenie marketingovej komunikácie mesta Banská Bystrica. Účinnosť nástrojov marketingovej komunikácie na rozvoj cestovného ruchu v Banskej Bystrici.