Založenie a vznik obchodnej spoločnosti - Ondrušová, Lucia, 1981-
Typy obchodných spoločností na Slovensku - verejná obchodná spoločnosť, komanditná spoločnosť, spoločnosť s ručením obmedzeným, akciová spoločnosť a európska akciová spoločnosť. Každá má stanovené podmienky na založenie a vznik. Základné imanie obchodnej spoločnosti.