Význam metodických prostriedkov pri dosahovaní cieľa finančného účtovníctva - Podmanická, Martina, 1977-
Analýza interakcie medzi cieľom účtovníctva a metodickými prostriedkami účtovníctva s akcentom na vysvetlenie významu metodických prostriedkov pri dosahovaní cieľov účtovníctva.