Premature Attempt at Liberal Democracy in Iraqi Politics - Sorby, Karol R.
Patriotizmus a nacionalizmus v Iraku. Vplyv myšlienok autoritatívneho vládnutia v Európe a demokratického socializmu. Vývoj politickej strany s ľavicovými liberálnymi a komunistickými členmi. Baghdad Club.