Metody a nástroje zlepšování firemních procesů z hlediska HR - Bobek, Milan
Súčasným business trendom je optimalizácia procesov, ktorá by viedla k zvýšeniu efektívnosti a produktivity práce nielen vo výrobe, ale aj v administratívnych útvaroch a v útvaroch služieb. Zavedenie metód a nástrojov zlepšovania procesov prináša veľké úspory. Príklady výsledkov projektov zlepšovania interných procesov. Kritické faktory úspechu optimalizačných projektov. Najpoužívanejšie metódy štíhleho riadenia. Typický priebeh projektu optimalizácie procesov v menšej firme. Základná metodická schéma pre zlepšovanie procesov. Ľudská stránka programov zlepšovania procesov.