Centrá zdieľaných služieb - čo ste o nich (možno) ešte nepočuli - Andrišin, Peter
Centrum zdieľaných služieb (SSC- Shared Service Centrum) je špecializovaná pobočka firmy, ktorá preberá a vykonáva vedľajšie prevádzkové činnosti s cieľom vyššej efektivity a nižších nákladov.