Rešpekt a úcta zažívajú renesanciu - Kazičková, Martina
Správanie manažérov k zamestnancom - motivácia, rešpekt a dešpekt. Nástroje na zaistenie rešpektu a správna komunikácia. Dôležité princípy týkajúce sa hodnôt a hodnotenia celej organizácie.