Poistenie kybernetických rizík - Pilecký, Michal
Vývoj, využívanie a rastúci počet moderných technológií a mobilných zariadení zvyšuje riziko úniku citlivých dát. Problematika kybernetických rizík a ich poistenie. Kombinácia majetkového poistenia a poistenia zodpovednosti za škody.