Kariérové poradenství by nemělo být popelkou - Kazdová, Alena
Perepojenie celoživotného vzdelávania a kariérového poradenstva. Inšpirácie zo zahraničia. Súťaž o Národnú cenu kariérového poradenstva v Čechách. Poradenské centrum na Masarykovej univerzite v Brne. Program s názvom Strategické plánovanie a inovácia poradenských služieb s cieľom zvyšovania kvality vysokoškolského poradenstva v ČR. Súkromní kariéroví poradcovia. Prínosy kariérového poradenstva.