Guerilla marketing ako forma nízkonákladového marketingu - Majtán, Štefan
Podstata guerilla marketingu. Základné efekty guerilla marketingu. Ambient marketing. Astroturfing. Virálny marketing. Využivanie guerilla marketingu v MSP.