Aplikovanie zodpovedného podnikania v podnikateľskom modeli - Záležáková, Eliška
Možnosti realizácie spoločenskej zodpovednosti podniku prostredníctvom podnikateľského modelu CANVAS. Deväť zložiek, ktoré slúžia na sprehľadnenie a opis podnikateľského modelu v podniku.