Digitálny vek vo firemnom obchode - Korman, Rudolf
Možnosti ako zefektívniť firemný obchod a zavedenie nových predajných kanálov. Nové trendy firemného nákupu v digitálnom veku. Dodávateľsko-obchodné príležitosti cez digitálne médiá.