Donaha! česká iniciatíva "vyzlieka" potraviny - Zimmermannová, Zuzana
Ekologicky šetrné nákupy v konzumnej spoločnosti 21. storočia. Bezobalové obchody v Rakúsku, Nemecku, Belgicku, Taliansku a USA. Projekt českej neziskovej organizácie Bezobalu. Talianska inšpirácia. Inovácia a pridaná hodnota bezobalovej distribúcie.