Veľké projekty malých detí - Lászlóová, Klaudia
Skupine detí z pražskej Montessori školy sa na českom crowdfundingovom portáli podarilo vyzbierať peniaze na plat učiteľa angličtiny. Inšpirovali sa zahraničím. V USA si môžu deti už od piatioch rokov takýmto spôsobom hľadať financie na svoje projekty.