Vznik a založenie pracovného pomeru - Kiklicová, Monika
Individuálne a kolektívne pracovnoprávne vzťahy. Pracovný pomer podľa výkladu Zákonníka práce. Vznik, zmena a založenie pracovného pomeru. Práva a povinnosti zamestnávateľov a zamestnancov pri uzatváraní pracovnej zmluvy.