Identification of Crisis Situations Factors from the Perspective of Crisis Actors of the Large Urban Units in Slovakia - Tomčíková, Monika
Krízový manažment v kontexte rizika zatopenia oblasti. Úlohy lokálnej vlády v provesoch krízového manažmentu. Pohľad lokálnych rezidentov na krízové situácie. Prieskum v Bratislave, Košiciach, a Prešove.