Tradičné bankrotné modely a ich využitie v súčasných podmienkach Slovenskej republiky - Tobák, Juraj, 1986-
Bonitné a bankrotné modely a ich využitie v podnikovom sektore. Aplikácia Altmanovho, Tafflerovho a Springate modelu v súčasných podmienkach Slovenskej republiky.