Komparácia výsledných hodnôt podniku pri použití rôznych metód ohodnotenia podniku - Harumová, Anna, 1955-
Súčasný stav problematiky uplatňovania prístupov, metód a modelov pri hodnotení podniku. Najčastejšie využívané metódy ohodnotenia podniku v SR. Modelu procesu rozhodovania pri ohodnotení podniku. Stanovenie hodnoty podniku majetkovou metódou. Stanovenie hodnoty podniku podnikateľskou metódou. Stanovenie hodnoty podniku metódou EVA.