Hodnotenie inovačnej výkonnosti podnikov - Majtán, Miroslav
Analýza známej metodiky hodnotenia výkonnosti podnikov a zdôvodnenie výberu vhodnej metodiky na hodnotenie inovačnej výkonnosti malých a stredných podnikov na Slovensku s prípadným porovnaním s krajinami V-4.