Legal Formalities of Geopark Establishment in Slovakia - Štrba, Ľubomír
Geoturizmus a geoparky. História geoparkov. Geoparky na svete a na Slovensku (UNESCO). Založenie občianskeho združenia za účelom výstavby a správy geoparku. Zabezpečenie environmentálnej ochrany geoparku.