Postup pri poskytovaní štátnej podpory prostredníctvom Štátneho fondu rozvoja bývania v roku 2015 - Brindzová, Zuzana
Poskytovanie štátnej podpory Štátnym fondom rozvoja bývania sa riadi legislatívnymi predpismi. Základné náležitosti žiadosti o poskytnutie štátnej podpory. Posúdenie žiadosti Štátnym fondom rozvoja bývania.