Determinants of Cross-border Cooperation between Austria and Slovak Republic: The Role of Bratislava and Vienna in the Development of Mutual Contacts - Mattoš, Boris, 1977-
Historické a politické udalosti Bratislava - Viedeň. Vzájomná percepcia vzťahov, aktuálne podmienky pre ich rozvoj a možnosti budúcej spolupráce. Metódy komparácie, analýzy a syntézy.