Novinky v zákone o výchove a vzdelávaní - Brindzová, Zuzana
Novela umožní poskytovanie príspevku MŠVVaŠ SR na školské ihriská, učebnice a na zvyšovanie kapacít materských škôl. Zákon č. 377/2014 Z.z. nadobudol účinnosť 20.12.2014.