Komparácia fenoménu dlhu v rôznych teoretických školách - Čas, Marcel
Komparácia fenoménu dlhu v rôznych teoretických školách. Kategorizácia agregátnych dlhov na súkromné dlhy a verejné dlhy a analýza vplyvu týchto agregátnych dlhov na hospodárstvo v neoklasickej a postkeynesovskej ekonomickej teórií. Vplyv agregátnych dlhov na hospodárstvo v týchto dvoch teoretických školách.