Hypotéza permanentního příjmu v zemích Vysegrádské skupiny - Pánková, Václava
Formulácia kritérií pre stanovenie podielu domácností, na ktorých je možné aplikovať spotrebné výdavky, ako teóriu permanentného príjmu. Aplikácia na domácnostiach v Českej republike a v krajinách Vyšehrádskej štvorky.