Hospodárske riadenie v EÚ: vymedzenie pojmu, právny základ, prvky a nástroje - Korčok, Ivan
Základným cieľom reformovaného hospodárskeho riadenia je motivovať a usmerňovať štáty prostredníctvom dohodnutých pravidiel k zodpovednej fiškálnej politike a zároveň vytváranie podmienok pre udržateľný hospodársky rast. Vymedzenie pojmu hospodárskeho riadenia v EU, jeho základné prvky, nástroje a príslušný právny základ vychádzajúci z primárneho práva EU.