Change in the production efficiency of European specialized milk farming - Špička, Jindřich
Efektivita výroby a ukazovatele výkonnosti podniku. Malmquistov index produktivity, Welshov dvoj vzorkový t-test, lineárna regresia. Pozorovanie investičnej aktivity, príjmovej úrovne, pomeru kapitálovej štruktúry, priemernej výnosnosti. Investičné subvencie a ich vývoj. Pozorovanie 2007-2011.