Ekonomické listy odborný časopis Centra ekonomických studií Vysoké školy ekonomie a managementu a Vysoké školy ekonomie a managementu
Ekonomické listy sú elektronicky šírený recenzovaný vedecký časopis, jeho cieľom je prinášať state a analytické štúdie z oblasti ekonomickej teórie, hospodárskej politiky, podnikovej ekonomiky, managementu, marketingu, ľudských zdrojov a regionálneho a sociálneho rozvoja.