Heteronomie estetické hodnoty - Zahrádka, Pavel
Podstatné rysy estetickej aktivity a vlastnosti, ktoré sú v danej kultúre a komunite, ku ktorej patríme vnímané ako hodnotné či hodné našej pozornosti a ocenení.