Zákonné poistné odvody - Pakšiová, Renáta, 1974-
Definovanie základných pojmov- nemocenské poistenie, dôchodkové poistenie, úrazové poistenie, invalidné poistenie, garančné poistenie a zdravotné poistenie. Ilustračné príklady.