Study on the agricultural value chain financing in India - Soundarrajan, Parvadavardini
Nástroje financovania poľnohospodárskeho hodnotového reťazca. Financovanie produktu, pohľadávok, kolateralizácia hmotných majetkov. Poistné vzťahy (forward contracts, futures). Manažment rizika v komoditných financiách.