Agricultural subsidy with capacity constraints and demand elasticity - Chen, You-Hua
Stimulačný a osídlovací efekt dotácií. Efektívny output - hlavný indikátor pre výšku dotácie. Dotácie poľnohospodárskej oblasti alebo ceny produktu?