Foreign direct investment in Slovakia regions - Sochuľáková, Jana
PZI ako faktor regionálneho rozvoja. Regionálne determinanty PZI. Regionálna alokácia PZI v SR. Benefity toku PZI do ekonomiky. Dopady alokácie PZI na hospodársky rast regiónov Slovenska.