Domácnosti a ich bohatstvo v Slovenskej republike - Vidová, Jarmila, 1967-
Tvorba hrubého fixného kapitálu v sektore domácností, keďže domácnosť predstavuje základnú jednotku spoločnosti, a jej investičné aktivity výrazne ovplyvňujú smerovanie vývoja ekonomiky.