Yield curve of american certificates of deposit - Malacká, Viera
Význam obchodovateľných potvrdení o vklade (CDs). Vysoká likvidita finančného nástroja CDs ako primárneho zdroja komerčných bánk s možnosťou obmedzovať riziká spojené s úrovňou úrokovej miery. Úroveň výnosovej krivky amerických CDs ako spoľahlivý indikátor možného začiatku ekonomickej recesie.