Prístupové procesy vybraných nečlenských štátov eurozóny a ich postoje k otázke prijatia eura na pozadí krízy z roku 2007 - Danišová, Soňa, 1981-
Príspevok poskytuje analýzu situácie v Európe a vysvetľuje, ako sa za posledné desaťročie zmenili preferencie postkomunistických členských štátov EÚ a ako sa zmenil ich postoj k prijatiu spoločnej meny euro.