Inovatívne metódy a nástroje motivácie v procese výučby talianskeho jazyka - Smoleňová, Elena, 1974-
Význam učebnice vo výučbe cudzieho jazyka. Moderné technológie vo výučbe cudzieho jazyka. Motivácia študentov.