Vztah efektivity leadera, transakčního a transformačního leadershipu: jak působí posilujúci ekfekt? - Procházka, Jakub
Teória transformačného a transakčného leadershipu. Vysvetlenie posilňujúceho efektu transformačného leadershipu vo vzťahu k transakčnému leadershipu a efektivity leadera.