Problémy získavania bankových úverov slovenskými MSP - Kalusová, Lenka, 1987-
Možnosti využívania a získavania bankových úverov MSP na Slovensku. Výsledky výskumu poukazujú na skutočnosť, že napriek tomu, že MSP majú záujem o túto formu financovania, získavanie bankových úverov je pre MSP náročné. V príspevku sú uvedené aj príčiny, prečo banky zamietli týmto podnikom žiadosti o úver.