[Integration of theory and practice in CLIL] - Šajgalíková, Helena
Recenzia na publikáciu, ktorá predstavuje širokú škálu aspektov zavádzania metódy CLIL do výučby a poskytuje výborný zdroj informácií pre učiteľov a inštitúcie, ktoré sa len chystajú CLIL zaviesť do výučby.