Úspešné projekty miest a obcí - solarifikácia miest a obcí na Slovensku - Brindzová, Zuzana
Projekt má za cieľ zníženie produkcie skleníkových plynov použitím solárnych systémov na ohrev teplej úžitkovej vody a na podporu vykurovania, ako aj zníženie závislosti SR od dodávok plynu. Výhody pre koncového užívateľa a obce.