Úspešné projekty miest a obcí - rekonštrukcia plavárne mesta Handlová - Brindzová, Zuzana
Mesto Handlová získalo na rekonštrukciu plavárne prostriedky zo zdrojov finančného mechanizmu EHP, Nórskeho finančného mechanizmu a zo štátneho rozpočtu SR. Opravy v rámci projektu. Priebeh rekonštrukcie.